Sunday, September 13, 2009

with every matter

hello world. hari ni tetibe terasa hendak berkata2 dalam bahasa ibunda ku.. walaupun kadangkala tertunggang terbalik terlintang pungkang, namun B3 SPM tetap di hati. Heheh~ *ape dah merapik*

okay, setelah sekian lama mister blog dah berhabuk bersawang berlabah labah akhirnya ku merajinkan diri untuk update. terlalu banyak yang telah berlaku sampaikan saya tak tahu mane nak mula dulu. hiks. kelakar rasanye bile fikirkan yg dulu tiap hari pasti ade je benda yg di blog. kadang2 benda yg tak penting pun nak blog jugak sampai kan satu hari tu ade 5 posts. tapi skrg ni 5 minggu tak update pun takpe. bukan la nak kate semangat sharing informasi dan excitement tu dah takde tp ntahla.. ppl change~

i cant write in malay any longer, argh! i really want to but it is taking most of my time thinking of the words that should be there and whatsnot. its really frustrating. but i think its improving. hee~

hurm, kembali pada bahasa ibunda ku. hehe. semangat~ ^^

ape ek nak cerita? hurm, lagi bape hari je dah nak raya. same je mcm tahun2 yg sebelum ni, tak rase excited sangat dah nak raye ni. lagi excited nak final exam. haha (NOT) tp takpela kan, akan ku cube sedaya upaya untuk memeriahkan raye kali ni.. adik-adik mmg semangat, baju raya dah berpasang2.. and dah start mengira berapa jumlah duit raye yg akan di dapat sorng satu. huhu. teringt mase kecik2 dulu la. skng dah besa panjang, tatau la dpt duit raye lg ke tak~ cedey~ *HAHA*

rasenye lagi sedey sbb ramadhan dah nak berlalu. mungkinkah ade lagi ramadhan untukku? aceh, ayat tkleh bla. huhuks. takdela, aritu takjoin qiam faculty anjurkan rase rugi plak. ini kan plak dah 10 malam terakhir. cepat2 la ABC ni abes. huhu~ saye tak sabar mau sambung buru laila~ O God, please let me have the opportunity.. hurm..

No comments: