Sunday, September 9, 2012

to juniors, surat spa


Tindakan lepas dapat surat lantkan SPA

(Saya copy paste dari group PRP 2011. Cuma harap susunan kat sini snang sikit nak faham. Info kat note ni hanya berkaitan tindakan lepas dapat surat Lantikan SPA SAHAJA...surat2 lain mcm surat KKM akan dibuat dlm note lain. Snang utk fokus)

Berkaitan Pihak SPA:

1. Isi dengan lengkap SURAT SETUJU TERIMA PELANTIKAN SPA.6A.
Kemudian, pos kembali satu salinan surat tu kepada SPA (alamat pada Surat Setuju tersebut) - ASAP!!!

2. Set appointment di KK kerajaan utk buat medical checkup (g private pun boleh rasanya)

3. Buat AKUAN BERKANUN menggunakan SURAT AKUAN SUMPAH SPA.6B (Pin.1) di hadapan Pesuruhjaya Sumpah.


Berkaitan Lembaga Farmasi Malaysia (LFM):

1. Hantar 1 salinan surat TAWARAN PELANTIKAN (yang telah disahkan) kepada pihak LFM ke alamat berikut:

POSLAJU:
Setiausaha
Lembaga Farmasi Malaysia
Bahagian Amalan dan Perkembangan Farmasi
Kementerian Kesihatan Malaysia
Lot 36 Jalan Universiti
46350 Petaling Jaya
Selangor DE
 Tel: 603-7841 3200

Pos Biasa:
Setiausaha
Lembaga Farmasi Malaysia
Bahagian Amalan dan Perkembangan Farmasi
Kementerian Kesihatan Malaysia
Beg Berkunci No. 924, Pejabat Pos Jalan Sultan
46790 Petaling Jaya
Selangor DE
Tel: 603-7841 3200

No comments: