Sunday, January 18, 2009

waaaaaa

Tolong! im under pressure! tekanannn, tekanan !!

padan muke! buat keje last minit lagi!! lengkali wat keje last minute lg ye!! amal-amalkan la selalu!! bagussssssss sgtt!!

aggghh! ampon..tanak da wat keje cannie lagi. lengkali tanak da pndang rendah pade keje2 yg melibatkan orang atasan. padehal nak gantung banner n bunting jer. huh. banyak songeh! macam2 prosedure kena wat. kena gi sane la sini la, amek tu la amek ni la. and i cannot turn the clock back to where i was..dikala diri masih dpt bersenang lenang.. haa mmg padanla dgn muke en. buku program lagi.. nk kena gi print contoh n gi tnjuk kat dekan & pengarah. then dpt approval br leh gi print. tu pun mesti ade byk correction nk kena wat, esp from the dean. *ikot pengalaman wat buku program utk academic mission, at least seminggu br siap. tu pun mmg kena committed gle*

selasa pulak ade test surfactants Dr javad. the first test for drug delivery system.

ya Allah, diriku yg sgt lemah ini, yg sgt kerdil minta kelapangan dada dan ketabahan hati dari Mu, minta di permudahkan segala urusan ku. aku bermohon sangat pada mu ya Rabbi, sesungguhnya Kau yang Maha penyanyang lagi Maha mengasihani... Ameen..

3 comments:

izzatizaki said...

sabar2 mar..
banyak kerja,banyak dugaannya..
pasti ada hikmah disebaliknya..
insyAllah semua akan berjalan lancar..kuatkan semangat!!

badruddin said...

betui2.. rilek.. jangan gopoh2!

mardhiyah said...

zati, bad, thanks alot...menghrapakna yg terbaik! huhu..