Monday, June 28, 2010

Cuti Epi I

Hola !

Percutian semanis madu sudah pun bermula. Mari kita dansa gembira bersama sama. Jangan resah jangan gelisah kita ade seminggu lagi sebelum kelas menyeksa.

Selamat pagi Isnin . Cuti seminggu jop je, banyak benda nak kena buat. Tak sempat nak pergi cari holiday-survival-kit, hari ni nak pegi tenguk adik kat asrama, katanya sakit tekak, batuk & demam. Musim demam kah sekarang ? Ramai pulak member2 den yang jatuh sakit. Yang demam sebab worldcup tu lain la. jatuh sakit cinta pun lain. in konklusi : musim wc = musim mengawan = musim demam. *golek2 gelak

Esok plak bermula semula la saya punye research

Method development of HPLC to measure some drug concentration in human blood plasma - and in my case - the drug is a blood thinning agent - encik Warfarin.

Rabu / Khamis kena standby. Kak Nana akan panggil ktorng kena buat presentation on how far we understood the system of HPLC. Hello back Puncak Alam,, nantikan kedatangan kami kesana :) dear HPLC workshop, hope you wont make a great deal of my lack of understanding or confusions. Saya budak baru belajar, kalau salah tolong tunjukkan.

Ingat nak pegi shopping. Nak masuk rumah sewa baru la katekan. Dah kena tendang dengan kolej kediaman Angsana kesayangan, maka kena bertungkus lumuslah membeli macam2 barang utk keselesaan menghuni rumah di lorong lautan samudera itu. nnt jemputla dtg umah kami. hehe.

No comments: