Monday, December 27, 2010

Tolong la sayang

Apa ni beb? Apa ni ? Apaaa ni???!

Ini adalah trending topic di twitter. Bukti kebanyakan rakyat Indonesia masih tak puas hati dengan match semalam.. Oh common laa, jangan salahkan lantai kalau tak pandai menari... Mana semangat kesukanan ni? Dah kalah bangkit semula laaa, ya tak? Jangan la nak wat "hate malaysia" jadi trending topic. Tak ke itu menunjukkan bahawasanya mereka bersifat pendengki pendendam.. Haish.. Mari buang itu kemarahan, spread tha love, not hatred. Bila baca trending #LoveMalaysia kat twitter terharu la plak.. Semangat tanah tumpah nya darahku tiba2 menjelma, membuak2. Ini bukan semangat bola lagi, ini semangat kenegaraan huhu. Apa la, we're both Asians kan. Asians are family. *Bak kata trending topic* We're family. So please, stop the hatred. *BErharap sangat Indonesians baca ni* Haha. Tak sabar tungggu match 29 haribulan nnt.

2 comments:

Admiral Hafiz said...

dah kalah
lps 2 emo kat FB
ntah pape je


Wow! Cantiknya Header Blog ni! Pencarian 10 Header Blog Tercantik 2010!

Mardhiyah said...

Kat twitter lagi dashat..at least kat FB tu sy takda plak nampak sebab tak de kawan indon huhu...