Saturday, May 22, 2010

kenapa senyum

saya telah di tag oleh anak pakcik abdul rahman .. ANIS IZYAN. sorry anis lambat sangat buat entry ni.. but better later than never aint it? :)) thanks for tagging me although i dont think i deserve to be tagged huuu..

anywhooooo, saye telah ditag untuk senyuman paling menawan. dush dush disitu. Alhamdulillah.. senyuman menawan ke? haha. terima aje la.. saya mmg suka senyum..

okie. berbalik pada rules and regulation of this tag.
~saya udah follow blog penaja contest - chentazetty

~ ini sticky pic yang wajib diletakkan. dan saya harusla beritahu kenapa saya suka senyum?? HUrm.. susah nak jawab ni.. tapi jawapan die simple je. saya suka senyum sebab senyum tu sedekah HAHA. *laaaaaaaaaaame!* hurm ntahla, sy suke wat mende yg sy suke org wat kat saye. sy suke org senyum kat saye, so saye pun senyum kat org. haha. kdg2 senyum sndiri juga, tgk cermin pun nak senyum sorg2..tp pernah jugaklah sebenarnye sebelum ni ramai yg ckp senyuman sy wat muka sy lebey comel kerana adanya high cheekbone.. haha. *alamak saya bukan saje suka senyum tp suka jugak perasan..* tp skrg da tak nampak sgt cheekbone tu sebab dah dicover dgn pipi yg tembam.. errr.

saye nk crita satu cerita dlu masa nak daftar kat JOsiah Mason College, kena amek gamba untuk wat ID card, saya adalah antara yang plg terlambat skali yang dtg ambil gamba, pakcik tu pun muka die dah penat maybe sebab seharian duk ambil gamba org jer.. tp slps da amek gamba sy, org tu dgn muka gembiranya ckp "THATS THE MOST BEAUTIFUL SMILE I HAVE SEEN ALL DAY"

lalu tersipu2 malu saya dibuatnye. tp sejak tula saya mmg suka wat org happy dgn senyuman sy.. AHAHA. okey please stop this perasan mode cik mardhiyah.


~gamba saye berseorangan senyum ikhlas lebar to the max (sebenanye gambar diatas bukanla senyuman lebar to the max tp kerana keseganan mendisplay gamba sendiri sy letak gambar yang biasa jer laa ea..sory kerana tidak mematuhi peraturan contest hehe)

gamba ni waktu kat HOSPITAL KAJANG. tu sebab nye saye sdg memakai white coat. tgh wat assignment tp disebabkan kebosanan yg amat, saye buka webcam n ambil pic sndiri. HAHA.

~ okey rules yg terakhir - kena tag 4 org lagi yg punya senyuman menawan .. sy nak tag :

kepada mereka berempat ini , berikut adalah rules & regulation of the contest::
1. Contest nie terbuka tuk semua peringkat umur
2. 1 gambar je (GAMBAR ANDA)... sape masukkan lebih2 otomatik akan di rejek oleh ai...
3. Gambar mestilah senyum yang memang ikhlas.....senyum lebar 2 da max... =)
4. Gambar BERSEORANGAN
5.Mestilah menjadi follower miss chentazetty
6.Sediakan entri khas contest ini dalam blog u all n link kan kepada ai...
7.Jgn lupe tag kan kawan2 anda minimum 4org... (kalau follower anda xramai boleh di maapkan..) make sure org anda tag 2 tau bahawa dia telah di tag kalau xnk kena saman...
8.Letakkan sticky pic ini sekali di entry anda... pastu explain...nape anda suke senyum...

2 comments:

Nabiel said...

wahhh~leh mng nie!hehehe
gdluck!=)

fhK said...

waa kene tag la..
competition ke??