Tuesday, January 18, 2011

research away!

Rasa teruja skrg ni lalu terpanggil utk menulis blog. Sebab tgh sorng2 kat umah sewa, takde sapa nak dengar cerita teruja saye ni. haha. Sedih tak ayat.

Anyhoooo, RESEARCH SAYA SUDAH SIAP! woohoo.. besar ni beb. rasa beban di dada di bahu terasa mcm hilang terus! Walaupun baru je hantar draft kat SV, tapi at least, one BIG step done lah kan! lepas ni just tunggu SV buat corrections (saya dapat rasakan corrections kali ni tak banyak) jadi lepas ni dah tak banyak keje la, just edit2 sikit2 je. Dan ini jugak la sebab nye kenapa saya masih lagi di puncak alam sedngkan housemate2 dan kebanyakan classmate yg laen telah balik ke rumah masing2...Esok mahu jumpe SV lagi, dan nak finalkan terus thesis saye itu so that khamis dah boleh print terus dan hantar kepada SHAH utk di hard bindkan! yeayyyyyy! Alhamdulillah...

Okay, minggu ni mcm minggu cuti bagi part 8. Isnin je ade kelas. Selasa rabu khamis jumaat sabtu ahad takde kelas. Sambung balik kelas pada hari isnin selasa dan rabu n then cuti midsem seminggu lebey. terbaek tak terbaek tak? hehe. part 8 mmg terbaek. *Skrg mmg boleh ckp terbaek sebab research dah settle. Kekeke..

Okey sedang kedengaran bunyi2 dari atas. Cuak gak ni duduk sorg2. Haih, buat taktau je la, beranikan diri...Saya mmg berani. not.

housemate, smp hati kamu tinggalkan sy keseorangan :(

2 comments:

eesyaheera said...

waaaa, tak sabar nak jadi part 8. penat lah mar part 6 :(

anumz sarah said...

LOL!! Hehe... sian mar kena tinggal sensorg. Takpe mar,berbaloi. Thesis dh siap. Itu yg penting. Alhamdulillah! ^^