Sunday, February 6, 2011

pengawalan bulan

selamat datang bulan februari 2011. semangat untuk berblogging sudah semakin malap. setelah 7 tahun (ye!! sejak tahun 2003 lagi! ) saye menceburi dunia blog akhirnya saya mahu membuat keputusan muktamad utk BERHENTI menjadi blogger...oleh itu saya mengisytiharkan penutupan blog ini pada 6 februari tahun 2011 dengan akhir kata :

.
.
.
.
.
.

TIPU JE!

huhu. hati mana yg setelah 7 tahun (5 tahun bersama blogdrive + 2 tahun until kini with current blog service) bersama mampu nak lupa jasa baik encik blog yang telah sentiasa bersama di waktu senang dan juga susah..! mana boleh tinggal wey.. mane boleh lupa. niat di hati memang ada nak go on hiatus sekejap, muhasabah blog! tapi kejap2 je lah. hehe. walaupun blog ni dah berhabuk dengan debu2 tinggalan tuannya namun kini dia kembali dengan penyapu, mop, pencuci dan juga penyegar udara! haha. macam dah lame sangat tinggal ~

ape2 pun, februari datang lagi! huhu. *baca dengan nada intonasi dora datang lagi ye rakan2* hehe. pembukaan februari adelah dengan cuti midterm CNY. awal2 lagi dah semangat cuti ni, memang rasanya the rest of februari pun akan di isi dengan semangat untuk beriang ria! apetah lagi sekarang ni dah final semester. masa bersama classmate dan housemate dah terhad. jadi masa2 mcmni laaa yang perlu di habiskan dengan sebaik mungkin.. tragedi awal februari juge tak kan boleh dilupekan bila tayar BKG ku pecah & rim kemek!. oh ini adelah salah diri sendiri juga akibat cuai memandu, hasrat di hati ingin mengavoid bumper jalan tetapi terlanggar pulak curb/divider tepi jalan! maka terpelantinglah rim tayar kiri depan dan belakang.. habes duit parents RM390 nak ganti dedua tayar depan yg sememangnye sudah botak + ganti rim + tuka chamber...mungkin juga ini petanda BKG ku bakal berjalan jauh? haha. wallahualam. que sera sera.

buruk betul rupe bile dah flat & kemek!

jadi ape plannya? jeng jeng jeng. tak surprise la klu bgtau awal2 hahaha. nntkan kemunculan entry riang ria dalam waktu yg terdekat neh. *kalau ade lah* hahah

let's create more memories together weyy!

1 comment:

DL3 said...

http://dl3mashael.blogspot.com/2011/02/young-muslim-saudi-arabia-is-speaking.html